Qui som
15824
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15824,bridge-core-3.1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-618
 

Qui som

A Arnau Assessors fa mes de 25 anys que col·laborem amb petites i mitjanes empreses. Estem per ajudar-los en la gestió diària del seu negoci. Proporcionant-los la confiança per aconseguir els objectius empresarials, amb la seguretat d’aplicar correctament la normativa vigent.

El nostre equip esta format per professionals en els àmbits laboral, fiscal i jurídic amb molts anys d’experiència i en continua formació. Això fa que estiguem sempre preparats per poder oferir els millors serveis.

La nostra trajectòria comença l’any 1986, quan estàvem ubicats al carrer Balmes, sota la denominació de CAITE SA, i ja prestant serveis integrals per autònoms i societats.

Actualment es Lourdes Arnau qui capitaneja ARNAU ASSESSORS. Amb confiança i determinació, per fer anar creixent poc a poc i entre tots aquesta empresa. El nostre compromís esta en el benestar dels nostres clients.

PROGRAMA KIT DIGITAL COFINANCIADO POR LOS FONDOS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISMO DE RECUPERACIÓN Y RESILENCIA